BEL ONS :

Tel 09 258 15 15

(FAX 09 258 15 25)

BEZOEK ONS :

Adres:
Brielken 30
(GPS instellen op kwadeweg 2)
9940 Evergem

Toonzaal 2017

Openingsuren toonzaal

Ma - Vr :    14 tot 18 uur
Zaterdag :  9 tot 12 uur

Zondag gesloten

 

 contact of info(a)vkdesign.be

 

Interessante links :


Vlaamse renovatiepremie

Premie's Eandis

Premiezoeker

Energiesparen

Energiebesparende maatregelen (Evergem)

Energiebesparende maatregelen (Gent)

Badkamer

Het valt ons op dat het aantal aannemers, die een totaaloplossing voor uw badkamer kunnen aanbieden, gering is.

VK Design biedt u graag een coördinatie van alle werken aan. Door onze jarenlange ervaring, vaste contacten, leveranciers en eventueel onderaannemers, garanderen wij u een installatie van uw badkamer zonder kopzorgen. Alles kan perfect op elkaar afgestemd worden en de "verbouwingstijd" wordt hierdoor herleid tot een minimum. Vloer- en faiencewerken, schrijnwerk, elektriciteitswerken, sanitaire/loodgieterijiwerken, bemeubeling, schilder/decoratiewerken en installatiewerken behoren tot dit pakket en kunnen uiteraard ook in overleg met de aannemer van uw keuze.

En vergeet niet : Indien u (bij renovatie) het gewenste sanitair via ons bestelt en laat installeren, bespaart u snel minimum 15 % aan BTW

Elkeen heeft graag een eigen stijl voor de badkamer. Zowel een moderne als en klassieke vormgeving van de badkamer zijn mogelijk. Wij adviseren en helpen u graag in de keuze van de materialen (houtsoorten, apparatuur, tegels, kleuren, …)

Voor de keuze van uw sanitaire benodigdheden verwijzen wij u graag naar de uitgebreide sites van onze sanitair-partners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realisaties