BEL ONS :

Tel 09 258 15 15

(FAX 09 258 15 25)

BEZOEK ONS :

Adres:
Brielken 30
(GPS instellen op kwadeweg 2)
9940 Evergem

Toonzaal 2017

Openingsuren toonzaal

Ma - Vr :    14 tot 18 uur
Zaterdag :  9 tot 12 uur

Zondag gesloten

 

 contact of info(a)vkdesign.be

 

Interessante links :


Vlaamse renovatiepremie

Premie's Eandis

Premiezoeker

Energiesparen

Energiebesparende maatregelen (Evergem)

Energiebesparende maatregelen (Gent)

Belisol Ramaco Depa Kwadro Engels Atelier70 winfera Geedeco All-windows Baku Reynaers Winsol AlratecBelisol Ramaco Depa Kwadro Engels Atelier70 winfera Geedeco All-windows Baku Reynaers Winsol Alratec

  FOD Economie

Om een overheidsopdracht van een bepaalde aard en omvang te kunnen uitvoeren, moet de aannemer aan een aantal voorwaarden voldoen. Indien dit het geval is, krijgt hij een erkenning van de bevoegde regionale minister op advies van de federale erkenningscommissie. Daarbij gaat het enkel om werken, niet om leveringen of diensten. Deze voorwaarden betreffen vooral:

  • de technische bekwaamheid;
  • de financiële draagkracht;
  • de professionele integriteit.

Indien de prijs hoger ligt dan een bepaald drempelbedrag, vormt de erkenning het bewijs dat de aannemer aan deze voorwaarden voldoet.

De erkenning geeft aan de aanbestedende overheden het nodige vertrouwen voor een goede en degelijke uitvoering van de werken.

De erkenning is, met andere woorden, een kwaliteitslabel.

Ons erkenningsnummer : 31229

Erkend in categorie 3D20 & 2D5

Over VK Design : kwaliteit is onze filosofie

Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaand werk niet duur hoeft te zijn, maar wel een correcte prijs met zich meebrengt.

Wij proberen sinds jaar en dag een correcte prijzenpolitiek te hanteren, het bewijs daarvan vertaalt zich in ons meer dan dertigjarig bestaan.
Ook merken wij dat we regelmatig dezelfde gezichten terugzien in onze toonzaal. Dit getuigt van een klantentevredenheid en hierdoor ontstaat een nog persoonlijker aanpak voor hun volgend project.

 

Interieur- en exterieurcreatie

VK Design is dé totaalinrichter van uw woning, bedrijfsruimte, horecazaak of winkel.

In eigen atelier vervaardigen wij alle maatmeubilair zoals keukens, badkamermeubelen,
inbouwkasten, dressings, …

Hebt u een totaalproject, waarbij plafonds, vloeren, wanden, elektriciteitswerken,
loodgieterijwerken en dergelijke aan te pas komen?
Wij coördineren het graag! Dit betekent voor u géén meerkost, dan wel een vlotte planning, afhandeling en vooral één aanspreekpunt! Bekijk onze referenties >>

Als één van de grootste verdelers van onze raam-en deurfabrikant in onze regio kunnen wij een antwoord bieden aan al uw nieuwbouw- of renovatiewerken wat betreft ramen, deuren en poorten. Hierbij aansluitend verzorgen wij ook graag uw zonwering en raamdecoratie.