BEL ONS :

Tel 09 258 15 15

(FAX 09 258 15 25)

BEZOEK ONS :

Adres:
Brielken 30
(GPS instellen op kwadeweg 2)
9940 Evergem

Toonzaal 2017

Openingsuren toonzaal

Ma - Vr :    14 tot 18 uur
Zaterdag :  9 tot 12 uur

Zondag gesloten

 

 contact of info(a)vkdesign.be

 

Interessante links :


Vlaamse renovatiepremie

Premie's Eandis

Premiezoeker

Energiesparen

Energiebesparende maatregelen (Evergem)

Energiebesparende maatregelen (Gent)

Machinepark

De laatste jaren hebben wij continu geïnvesteerd in ons machinepark:

 • Onze digitale paneelzaag werd versterkt door een computergestuurd broertje, de opdeelzaagmachine.
  Een opdeelzaagmachine plant een optimaal zaagschema volgens de beschikbare platen. Zo wint men tijd en verkleint men tegelijkertijd de afvalberg. Deze machine kan met een nauwkeurigheid van één honderdste van een millimeter werken.
 • Een CNC gestuurde afplakmachine met voorfreeskoppen garandeert een perfect afgekante plaat, zonder dat de omslachtige instellingen voor de verschillende soorten afplakwerk tijd kosten. Deze machine kuist alle kanten ook rondom op, waardoor de hoeken ook steeds perfect afgewerkt zijn. 
 • Met de investering van een CNC-machine hebben we de rijboormachine vervangen, omdat deze de vereiste juistheid niet meer kon garanderen.Met de aankoop van deze CNC-freesmachine kregen wij echter veel meer dan dat.
  Voor de meeste freeswerken zijn geen omslachtige opstellingen of constructies’s meer nodig. Deze kunnen nu met een grotere precisie, eenvoudige programmatie en tevens in een kortere tijdspanne verwezenlijkt worden.
  Door de precieze verdreveling wordt de montagetijd ingekort en tevens kan deze machine onder andere perfect deuren inkasten.
  Deze machine is een must om vandaag als moderne schrijnwerker antwoord te kunnen bieden op de modernste technieken.
 • Door de uitbreiding van ons machinepark werd de noodzaak aan een krachtiger stofafzuiginstallatie groter. Daarom werd ook deze eind 2006 vernieuwd. Deze machine werd voorzien van sequentieregelaar en onafhankelijk werkende schakelaars, wat een energiezuiniger verbruik als resultaat heeft.
 • Op gebied van energie werd tegelijkertijd gekozen voor zonnepanelen als een verzwaring van ons stroomnet wat als gevolg heeft dat stroom efficiënter wordt gebruikt en het net minder zwaar wordt belast.

Voor de productie van ons schrijnwerk kiezen wij er al jaren voor niet te investeren in een eigen productie, maar u producten aan te bieden van grotere producenten. Op die manier kunnen wij, door onze grote afname, u deze producten aanbieden aan dezelfde (of soms zelfs betere) voorwaarden als zou u rechtstreeks bij deze leveranciers aankopen.
Door de schaal waarop deze fabrikanten investeren in de modernste technieken is het bijna onmogelijk in eigen atelier, op kleine schaal en met dezelfde kwaliteit een product af te kunnen leveren aan deze zeer concurrentiele prijzen.