BEL ONS :

Tel 09 258 15 15

(FAX 09 258 15 25)

BEZOEK ONS :

Adres:
Brielken 30
(GPS instellen op kwadeweg 2)
9940 Evergem

Toonzaal 2017

Openingsuren toonzaal

Ma - Vr :    14 tot 18 uur
Zaterdag :  9 tot 12 uur

Zondag gesloten

 

 contact of info(a)vkdesign.be

 

Interessante links :


Vlaamse renovatiepremie

Premie's Eandis

Premiezoeker

Energiesparen

Energiebesparende maatregelen (Evergem)

Energiebesparende maatregelen (Gent)

Historiek

Alles is meer dan 35 jaar geleden begonnen toen Daniël, stadsbediende wat bijkluste in zijn garage. Het ging dan om kleine werken zoals het leggen van valse plafonds, muurbekledingen en kleine aanpassingswerken. Van het een kwam het ander, en de werken werden steeds maar groter, ramen laters keukens en badkamers. Vanaf 1980 hield hij de stadsdienst voor bekeken en werd een eigen bedrijf opgestart aan de Nieuwe vaart in Gent. De tijd van bijklussen was zeker niet onbelangrijk, want dit heeft het fundament van ons klantenbestand gelegd.

1986: Daniël vormt samen met zijn broer Dirk de firma om tot VK Design bvba. Door de achtergrond van Dirk als meubelmaker/binnenhuisinrichter werd de richting van keukens en inrichtingen definitief ingeslagen.

1994: Door de steeds grotere uitbreiding van de werkzaamheden begon de toenmalige locatie uit zijn voegen te barsten. Daardoor werd dan de knoop doorgehakt om het terrein met bijhorende gebouwen aan te kopen op het kruispunt Brielken / Kwade weg. Samen met de verhuis kwam de derde broer, Norbert de rangen versterken.

Vandaag:
Dirk en Stefaan VK, zoon van Daniël, leiden nu het 14-koppige team van VK Design. Als opvolging van Daniël, wordt de afdeling buitenschrijnwerk geleid door Stefaan. Dirk leidt de afdeling algemene inrichting, bijgestaan door onze interieurarchitecte Liesbet en Darline. Dirks zoon Tom heeft ondertussen ook zijn intrede gemaakt in het bedrijf. Deze continue verjonging zorgt ervoor dat ateliers, toonzaal en machinepark steeds mee evolueren, getuige ons modern machinepark en hedendaagse toonzaal.